Een tijdloos portret van jouw huisdier

 

Een uitbundige speelse hond, een ingetogen kat of een verlegen konijn, jong of oud; ik hou van de uitdaging om elk dier in zijn eigenheid te fotograferen en een prachtig tijdloos portret te creëren! 

Wil je graag meerdere dieren bij elkaar op 1 foto? Geen probleem! Ik ga graag tot het uiterste om jou te helpen! 

 

studio fotografie honden

Hoe verloopt een studioshoot?

Yes! Je ziet zo’n prachtig portret van je dier wel zitten. Neem contact met me op via het contactformulier op de site of via info@tessameynen.be 

Vertel alvast wat over je dier en wat jouw verwachtingen zijn van de foto’s. 

We plannen een datum in wanneer de fotoshoot kan doorgaan. 

Op de dag van de shoot bereid ik de studio alvast voor: de gekozen achtergrond hang ik klaar en ik zet enkele toffe accessoires alvast binnen handbereik. 

Eindelijk mag jouw dier komen schitteren in de studio! 

Bij aankomst geef ik jouw dier rustig de tijd om te wennen aan mij, de camera en de omgeving. 

Zodra jullie er klaar voor zijn, starten we met de fotoshoot. Heeft je dier tijdens het fotograferen eventjes nood om te ontspannen? Dan maken we daar ook tijd voor! 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto’s!

Binnen de 3 werkdagen ontvang je een voorproefje en een linkje naar een online galerij, waaruit jij je favoriete foto’s kan kiezen. 

Na het doorgeven van je keuze start ik met bewerken om van de foto’s de mooiste resultaten te krijgen. Binnen de 3 weken ontvang je de foto’s digitaal via mail. 

Het is zonde om foto’s van je geliefde dier enkel op de pc te laten staan. 

Indien gewenst kan je ook fotoproducten bijbestellen. Deze worden besteld bij een professioneel vaklabo om tot de mooiste resultaten te komen. 

Stuur mij vrijblijvend een berichtje voor meer info.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch en stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden.  

Studioshoot

90
  • 2 achtergrondkleuren naar keuze
  • gebruik van verschillende accessoires tijdens de fotosessie
  • online keuzegalerij
  • 5 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)
  • bijbestellen mogelijk

Over mij

Als kind was ik al snel gefascineerd door honden en paarden. Die grote ogen, de onvoorwaardelijke vriendschap… Al vroeg ging ik op paardrijles én kreeg ik mijn eerste hond Zahra.

Enkele jaren later kreeg ik een keer een spiegelreflex in mijn handen geduwd en vanuit daar ontstond de tweede passie. Al snel investeerde ik in een eigen camera en ging ik veel oefenen. De liefde voor fotografie werd alleen maar groter! 

En toen, september 2013, moest ik plots mijn beste vriendinnetje Zahra afgeven. Ik besefte dat ik naast de dagelijkse kiekjes geen mooie foto’s had van haar, of van ons samen. Mijn hart brak… 

Fotografie is zoveel meer dan snel een foto maken. Het gaat bij mij om het moment herleven, een eeuwige herinnering creëren voor later. En daar help ik je graag bij! 

fotografie

Portfolio

Ervaringen van klanten

Kan ik je helpen met een fotoshoot of heb je nog vragen?