Een prachtig portret van jouw paard

Een veulen of een ouder paard, een extravert paard of net wat ingetogen; ik hou van de uitdaging om elk paard in zijn eigenheid op foto te zetten!

Doordat ik niet werk met een tijdspanne, kunnen we in alle rust de foto’s maken. Ook voor paarden die wat zenuwachtiger zijn of moeilijker stil staan.

Wil je graag portretfoto’s van jou en je paard waar de band tussen jullie centraal staat? Of liever enkel portretfoto’s en actiefoto’s van je paard? Dit is allemaal mogelijk!

Ook de wel gekende black foto’s zijn mogelijk indien de locatie dit toestaat. 

paarden foto

Hoe verloopt een fotoshoot?

Yes! Je bent helemaal enthousiast voor een shoot van jouw paard. Neem contact met me op via het contactformulier op de site of via info@tessameynen.be 

Vertel alvast wat over je dier en wat jouw verwachtingen zijn van de foto’s. 

Als je graag zelf mee op foto gaat, denk dan al eens na over de kledingkeuze. Graag help ik je hierbij. Wil je graag met een jurk op foto maar heb je er zelf geen? Ik heb er enkele die je gratis mag gebruiken tijdens de shoot! 

We plannen een datum in wanneer de fotoshoot kan doorgaan. Ook gaan we op zoek naar een toffe locatie. 

Een week voor de shoot bekijken we de weersverwachting. Indien de shoot door het Belgische weer niet kan doorgaan, verzetten we deze in samenspraak. 

Eindelijk is het tijd voor jouw paard (en jou) om te shinen! 

Bij de ontmoeting geef ik jouw dier rustig de tijd om te wennen aan mij, de camera en de omgeving. 

Zodra jullie er klaar voor zijn, starten we met de fotoshoot. Heeft je paard tijdens het fotograferen eventjes nood om te ontspannen of rond te stappen? Dan maken we daar ook tijd voor! Ik werk zonder tijdslimiet waardoor we rustig kunnen werken. Alles gaat op de tempo van jullie. 

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s!

Binnen de 3 werkdagen ontvang je een voorproefje en een linkje naar een online galerij, waaruit jij je favoriete foto’s kan kiezen. 

Na het doorgeven van je keuze start ik met bewerken om van de foto’s de mooiste resultaten te krijgen. Binnen de 3 weken ontvang je de foto’s digitaal via mail. 

Het is zonde om foto’s van je geliefde dier enkel op de pc te laten staan. 

Indien gewenst kan je ook fotoproducten bijbestellen. Deze worden besteld bij een professioneel vaklabo om tot de mooiste resultaten te komen. 

Stuur mij vrijblijvend een berichtje voor meer info. 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch en stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden

Basic Shoot

99
 • een aangename fotosessie zonder tijdsdruk
 • online keuzegalerij
 • 8 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)
 • bijbestellen mogelijk
 • vervoerskosten tot max 15 km in een straal van Turnhout

Luxe Shoot

139
 • een aangename fotosessie zonder tijdsdruk
 • online keuzegalerij
 • 12 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)
 • fotopakket met alle gekozen foto's afgedrukt op 13x18 formaat
 • bijbestellen mogelijk
 • vervoerskosten tot max 25 km in een straal van Turnhout

Over mij

Als kind was ik al snel gefascineerd door honden en paarden. Die grote ogen, de onvoorwaardelijke vriendschap… Al vroeg ging ik op paardrijles én kreeg ik mijn eerste hond Zahra.

Enkele jaren later kreeg ik een keer een spiegelreflex in mijn handen geduwd en vanuit daar ontstond de tweede passie. Al snel investeerde ik in een eigen camera en ging ik veel oefenen. De liefde voor fotografie werd alleen maar groter! 

En toen, september 2013, moest ik plots mijn beste vriendinnetje Zahra afgeven. Ik besefte dat ik naast de dagelijkse kiekjes geen mooie foto’s had van haar, of van ons samen. Mijn hart brak… 

Fotografie is zoveel meer dan snel een foto maken. Het gaat bij mij om het moment herleven, een eeuwige herinnering creëren voor later. En daar help ik je graag bij! 

fotografie

Portfolio

Ervaringen van klanten

Kan ik je helpen met een fotoshoot of heb je nog vragen?