Je bekijkt nu Fotoshoot van je hond tijdens de Shiinu pop-up

Fotoshoot van je hond tijdens de Shiinu pop-up

Van 26 april tot 21 mei kon je in de pop-up winkel van Shiinu terecht voor toffe hals- en leibanden, modieuze bowties, originele snuffelmatten en natuurlijke voeding en snacks. 

Om een extra aan te bieden aan de klanten van de pop-up, wou Laura van Shiinu een fotoshoot organiseren met een lokale hondenfotograaf. En zo kwam deze toffe samenwerking tussen Shiinu en Tessa Meynen Fotografie tot stand! Op zaterdag 7 en zaterdag 21 mei kon jij gratis jouw hond laten fotograferen. 

 

 

Vooraf ging er heel wat voorbereiding aan vooraf. Na overleg met Laura gingen we voor een studioshoot. 

Aangezien ik thuis zelf een eigen studioruimte heb, had ik alvast wel het materiaal en de kennis om te fotograferen. 
Maar ik had nog nooit op een evenement gefotografeerd; er is minder ruimte dus moest ik met beperkt materiaal de mooiste resultaten behalen. Tijdens een fotoshoot van je hond in mijn studio, geef ik je hond de tijd en ruimte om aan de nieuwe omgeving te wennen en is er weinig afleiding. Dit is tijdens zo’n evenement wel heel wat anders; er stonden andere klanten met hun hond te wachten, veel vreemde geluiden en geuren én ook nog mensen die langs het raam passeerden. Niet simpel om dan even gefocust te blijven op de fotograaf, maar de honden hebben dit super gedaan! 

 

Fotoshoot hond
Fotoshoot hond

 

Beide dagen heb ik telkens 2 uur gefotografeerd. Ik heb veel
prachtige honden van alle formaten op foto mogen zetten: van een chihuahua tot
een koningspoedel, van een stoere, brede Engelse bulldog tot een smal whippetje
met een eerder gereserveerd karakter. 


Even wat cijfers; in totaal heb ik:

Galerij

Geef een antwoord