Hoe kan ik jou helpen?

hondenfotografie

Hondenfotografie

Wil je graag prachtige professionele foto’s van jouw dier in een natuurlijke of stadse omgeving? Dan ben je bij Tessa Meynen Fotografie aan het juiste adres! Ook knallende actiefoto’s zijn mogelijk! 

paardenfotografie

paardenfotografie

Voor mooie sfeervolle foto’s van je paard kan je bij Tessa Meynen Fotografie terecht. Ook foto’s van jullie samen behoren uiteraard tot de mogelijkheden, net zoals actiefoto’s! 

studiofotografie

Studiofotografie voor dieren

Liever een studiofoto’ met een tijdloze rustige achtergrond, of liever een knallende kleur? Ik beschik over mijn eigen studio waar we zo’n prachtplaten kunnen creëren! 

familiefotografie

familiefotografie

Wil je graag prachtige foto’s van je kinderen of kleinkinderen? Een aandenken aan je zwangere buik? Of liever spontane foto’s van jou en je geliefde samen? 

cakesmash

cakesmashfotografie

Je kindje wordt bijna 1 jaar en je wil toffe foto’s voor de uitnodigingen, of gewoon als herinnering. Dan is een cakesmashsessie perfect! Een toffe taart en kliederen maar! 

cadeaubonnen

Cadeautjes krijgen is leuk, maar het is nog leuker om cadeautjes te geven! Verras vrienden en familie met een cadeaubon met een prachtige en blijvende herinnering. 

Voeg je header hier toe

Wil je graag meer info, of aangepaste informatie? Stuur mij vrijblijvend een berichtje!