Je bekijkt nu Cakesmash voor honden

Cakesmash voor honden

De cakesmash foto’s voor kindjes die 1 jaar worden zie je ondertussen al wel vaak voorbij komen. Maar zo’n fotoshoot kan ook perfect met je liefste viervoeter! Zo kreeg ik enkele weken geleden de vraag om een cakesmash fotoshoot van Juliette te doen, een labradoodle die 1 jaar werd op 19 juli. 

Cakesmash fotoshoot hond

Voorbereiding

 

Na overleg gingen we voor een witte achtergrond met roze en
gouden versiering.

 

Als taart kozen we voor een taart op basis van appel en
roomkaas, aangevuld met wat pindakaas. Ook maakte ik met hetzelfde recept nog
wat cupcakes, die we versierden met een mix van aardbeien en roomkaas. Daar nog wat hele aardbeien bij en de lekkernij stond klaar voor Juliette! En als extra versiering zorgde ik voor een gepersonaliseerde caketopper!

 

cakesmash fotoshoot hond
Cakesmash hond fotoshoot

Time to pawty!!!

Eerst maakten we enkele foto’s van Juliette in de setting zonder taart. Daarna zetten we de taart voor Juliette haar neus. Om nog enkele foto’s van de taart te hebben, moest ze nog héél eventjes geduld hebben.


cakesmash hond fotoshoot
Cakesmash hond fotoshoot
Cakesmash hond fotoshoot

 

 

 

 

Daarna mocht ze zich helemaal uitleven op de taart! En wat was ze voorzichtig! Heel rustig en op haar gemakje begon ze te snuffelen en te eten. Na enkele hapjes wat de taart toch goedgekeurd en heeft Juliette haar buikje goed rond gegeten. Daarna ook nog wat hondenwijn erbij om het helemaal af te maken en de cakesmash van Juliette was compleet! 

Wil jij ook graag een cakesmash boeken voor jouw hond of wil
je graag meer informatie ontvangen? Stuur mij een berichtje zodat ik jou meer
informatie kan bezorgen! 

Geef een antwoord